петак, 18. јул 2014.

Zbornik časopisa Helly Cherry: Volim da letim




Ovim Zbornikom webzine Helly Cherry obeležava 11 godina postojanja

Kaže se da najbolji plodovi najduže zru. Tako je i Zbornik koji je pred vama nastajao čitavu deceniju, i duže. U tom je vremenskom periodu veliki broj neprofitabilnih internet časopisa, kakvi smo i sami, prestao da postoji, pojavio se i ugasio, dok smo mi, čudom ili tvrdoglavošću, ili iz najobičnije gladi za znanjem, stvaranjem i pisanjem, opstali.
Uz nas su opstali i ostali mnogi koji su, svojim prilozima, doprineli da ovaj Zbornik ugleda svetlost dana i bude ovako obiman i kvalitetan kao što jeste. Helly Cherry ekipa želi prvenstveno njima da se zahvali: na istrajnosti, upornosti i zajedničkoj gladi: gladi za kulturom, dobrom pričom, pesmom, slikom, rečima...
Na stranicama zbornika „Volim da letim“ naći ćete mnogo toga: dobru pesmu, odličan haiku, fantastičnu priču, aforizam. Bogat sadržaj, zanimljivo i uzbudljivo štivo, začiniće vam ovo leto i, nadamo, se „navući“ vas na priču zvanu Hely Cherry – tražićete još i još zbornika, priloga, intervjua, slika... Trajaćemo onoliko koliko budemo imali snage da trajemo, u ovim ludim vremenima, to je sve čemu možemo da se nadamo – a trajaćemo duže (bolje i jače), ukoliko ostanete uz nas, ili nam se pridružite, ukoliko nas prvi put čitate.
Zarad svih onih koji vole dobru pisanu reč, zarad svih onih koji ne pristaju na Velikog brata, turske-uzbekistanke-avganistanske-mongolske-kakve-god serije i sve druge užase koji se vode pod televizijskim programom današnjice, otvaramo stranice zbornika „Volim da letim“ i nudimo vam beg, utehu, spas, let nebeskim, svemirskim i svim drugim prostranstvima koji su vam i te kako potrebni... Uživajte.

Zbornik je dostupan za online čitanje i besplatno skidanje na adresi: http://www.mediafire.com/view/6i5vi11p535np61/Volim_da_letim_-_HC_Zbornik.pdf.

Нема коментара:

Постави коментар